Солскяер: Отличен резултат, сега натискът е по-малък


Н. Гавазов

Солскяер: Отличен резултат, сега натискът е по-малък

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира победата на своите играчи в мача от 35-ия кръг на Висшата лига с Астън Вила (3: 1).

"Отличен резултат и това леко облекчава натиска да се наложи да спечелим, защото в следващите два двубоя  ще се изправим срещу много добри отбори (Лестър Сити и Ливърпул). Мисля, че имахме добро първо полувреме, започнахме ярко, но Астън Вила отбеляза добър гол навреме.

Обратите от наша страна показват характер, устойчивост, вяра, физическа подготовка. Понякога може да бъде трудно, особено когато се прибираш в дома си в 5 сутринта в петък и след това идваш тук. Това е дълъг сезон и съм много щастлив за всички.

Мейсън Гринууд е изключителен футболист в наказателното поле и около него. Десният му крак, левият му крак са просто страхотни. Той вече започна да дава асистенции. И много от това се случи благодарение на Единсон Кавани. Можете да научите много от уругваеца. Той вече направи много за нашата младеж, надявам се да продължи да го прави и през следващия сезон", заяви Оле.

  Сподели
108