Глейзър се извини на феновете


Н. Гавазов

Глейзър се извини на феновете

Съпредседателят на Манчестър Юнайтед Джоел Глейзър публикува писмо, адресирано до феновете на клуба, в което той обяви началото на по-активен и открит диалог, както и предстояща среща след края на сезона.

"Бих искал да се извиня искрено за грешките. Благодаря ви за онези писма, в които обяснихте защо идеята за Европейската Суперлига ви предизвика гняв и разочарование. Декларираме необходимостта от промени, заедно с феновете, трябва да разрешим абсолютно всички проблеми, включително турнирите, в които се състезаваме.

Със семейството ми се грижим за Манчестър Юнайтед и имаме чувство за отговорност да укрепим позицията си и да запазим ценностите и традициите си. Нашият основен приоритет е и винаги ще бъде борбата за трофеи, да играем вълнуващ футбол, изграждането на отбор от висококачествени играчи.

Всъщност един от най-важните уроци през последните няколко седмици е необходимостта да бъдем добри слушатели. Ние вярваме в принципа, че феновете трябва да притежават клубни акции.

Искаме да работим заедно, за да разработим пакет, който ще трансформира отношенията ни с феновете и ще укрепи клуба в дългосрочен план. Скоро ще се свържем с фенове, за да уговорим среща след сезона, на която да обсъдим всички въпроси", заяви Глейзър.

  Сподели
131