Пиенаар: С нетърпение очаквам мачовете от Шампионската лига


Н. Гавазов

Пиенаар: С нетърпение очаквам мачовете от Шампионската лига

Южноафриканският полузащитник на Тотнъм Стивън Пиенаар разказа за преминаване от Евертън, както и за стълкновението си със своя съотечественик Бонгани Кумало на една от тренировките на „шпорите". Той заяви също така, че се чувства много щастлив от факта, че ще има възможността да играе в Шампионската лига и с нетърпение очаква първите срещи на отбора си.

„Болките в главата, които се появиха след този сблъсък с Кумало продължават да ме мъчат. Ту изчезват, а след това се появяват наново. Аз съм принуден както преди да взимам лекарства и се надявам отново да бъда във форма. Инцидентът стана случайно, а медиите побързаха да си съчинят истории, които нямат нищо общо", заяви Пиенааар за Reuters.

"Очаквам всеки следващ мач, а с най-голямо нетърпение Шампионската лига. Правя своя дебют в този турнир на 28 години и за мен е огромна чест това. Наистина се чувствам много щастлив. В момента все още се опитвам да се приспособя към новата обстановка, но не е толкова лесно. Всяка една промяна е предизвикателство и времето ще покаже дали крачката, която направих е правилната. Но заради такива предизвикателства аз играя футбол", завършва полузащитника.

 

  Сподели
155