Невил: Собствениците на Ливърпул са в отчаяние


Н. Гавазов

Невил: Собствениците на Ливърпул са в отчаяние

Експертът на Sky Sports Гари Невил изброи четири признака на отчаяние за собствениците на Ливърпул от Fenway Sports Group.

Подобно на останалата част от голямата шестица на Висшата лига, Ливърпул разстрои феновете си, като участва в проекта за Европейската Суперлига.

Феновете на Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед вече организираха масови протести, а Невил няма да бъде изненадан, ако феновете на Ливърпул са следващите, които ще излязат по улиците.

"Нека поговорим малко за FSG. Видяхме четири признака на отчаяние през последните 12 месеца. Те отчаяно искат да измислят нещо и действат тихомълком.

Те принудиха играчите си да намалят заплатите, което не прилича на  Ливърпул, те популяризираха проекта Big Picture и се опитаха да премахнат правилото, че 14 клуба от 20 са необходими за вземане на решения.

А сега, с Глейзър, те се опитаха да създадат Суперлигата.

Това са отчаяни ходове на собствениците на Ливърпул. Мисля, че те преживяват икономически трудни времена, като куп бизнеси по света, но действат отчаяно.

Съгласен съм, че в момента феновете на Манчестър Юнайтед са по-ядосани на Глейзър, отколкото феновете на Ливърпул на собствениците на клуба им. Но феновете на Ливърпул трябва да видят опасността от FSG, защото действат отчаяно и тихомълком", заяви Невил.

  Сподели
192