Кийн: Това е изблик на натрупана отрицателна енергия


Н. Гавазов

Кийн: Това е изблик на натрупана отрицателна енергия

Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед и ирландския национален отбор Рой Кийн говори за отмяната на мача от 34-ия кръг на Висшата лига, в който "червените дяволи"  трябваше да играят с Ливърпул.

"Разочарован съм, че мачът бе отменен, мисля като всички останали. Феновете на Манчестър Юнайтед останаха без търпение. Правят го, защото обичат клуба. Не са само последните няколко седмици и проблемът на Европейската Суперлига, това назрява от години. Решиха, че им е достатъчно.

Това бе изблик на натрупана отрицателна енергия през последните няколко години. Ръководството на клуба си върши работата лошо. Когато феновете гледат собствениците на Манчестър Юнайтед, те мислят, че всичко е свързано с печелене на пари. Вярвам, че феновете на Манчестър Юнайтед го правят, защото обичат своя клуб.

Хората може да не са съгласни с моето мнение, но понякога трябва да включите светлината, за да ви забележат хората. Днешното събитие ще обиколи света. Дано собствениците видят, че феновете са смъртоносно сериозни. Това е само началото, гарантирам ви", заяви Кийн.

  Сподели
201