Карагър: Загубихме футбола


Н. Гавазов

Карагър: Загубихме футбола

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър реагира на отлагането на мача от 34-ия кръг на Висшата лига с Манчестър Юнайтед.

"Можем да говорим само за това, което сме видели. Искаме ли феновете да щурмуват и след това да отменят мачове? Не, не искаме.

Няма да седя тук и да критикувам феновете на Манчестър Юнайтед, защото съм от Ливърпул. Преди две седмици нашите фенове се обединиха. Винаги ще има идиоти, които се хващат на нещо лошо. Мисля, че е добре да протестирате спокойно срещу случилото се в любимия ви клуб.

Винаги ще има някой, който прекалява и го прави не само в знак на протест. Винаги ще се намери някой, който ще направи нещо глупаво.

Загубихме футбола и почти съм съгласен с това. Уверен съм, че днешната ситуация ще доминира над всички новини. Това се случва с феновете през цялото време. Навсякъде ще се пускат клипове с безредиците, но има много други фенове, които правят добри неща.

Не искам да виждам други фенове да се сблъскват с фенове на Манчестър Юнайтед. Повечето от привържениците на Манчестър Юнайтед бяха мирни", заяви Карагър.

  Сподели
331