Феновете на Ливърпул поискаха говорител в Борда


Н. Гавазов

Феновете на Ливърпул поискаха говорител в Борда

Една от най-големите и известни фен групи в Ливърпул, Spion Kop 1906, публикува отворено писмо до собствениците и лидерите на Ливърпул.

"Джон Хенри, Том Вернер, Били Хоган и други представители на FSG.

Като фенове сме съкрушени от събитията от последните няколко дни. Чрез вашето невежество, липса на консултации с фенове и недоразумения, вие навлякохте срам и смущение в нашия обичан клуб. През последното десетилетие ръководителите на клубовете направиха колосални грешки поради необмислени решения, взети или без комуникация с феновете, или с незачитане на притесненията на феновете.

Проведохме масирана стачка на "Анфийлд"  заради цените на билетите и след това заради правата върху името на нашия стадион, за което вие също се опитахте да претендирате. По-късно направихте фиаско, като изпратихте служители на клуба в неплатен отпуск в разгара на пандемията на коронавируса. Последната сламка бе последната седмица, която показа, че историята се повтаря с вашето решение за Европейската Суперлига.

През последните няколко дни показахте пълно презрение към Юрген Клоп, играчи, персонал и фенове, което е наистина срамно. Спрете да правите безброй грешки, последвани от безброй извинения. Всичко това уврежда репутацията на нашия клуб и на нашия град. Вече не искаме празни или снизходителни извинения, искаме промяна. Нуждаем се от действия, а не от думи.

Призоваваме ви да седнете с организираните фен групи, призоваваме ви да ни изслушате и ви призоваваме да допуснете говорител на феновете в Борда, за да предотвратите допълнителни грешки, които носят срам и смущение в репутацията на футболния клуб на Ливърпул.

Очакваме с нетърпение вашия отговор на това съобщение и консултация с феновете относно следващите стъпки преди сезона 2021/2022. Благодарим ви за вниманието“, гласи апел, публикуван на страницата на Spion Kop 1906 в Twitter.

  Сподели
130