Президентът на Арсенал се извинил на играчите и треньорите


Н. Гавазов

Президентът на Арсенал се извинил на играчите и треньорите

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че ръководството на клуба се е извинило на играчите и треньорския щаб за планираното им участие в Европейската Суперлига.

"Започвайки с Винай Венкатешам (главен изпълнителен директор на Арсенал), собствениците и тези, които участваха в този процес, всички се извиниха.

Те имаха добри намерения, искаха да защитят клуба и да подобрят позицията му за настоящето и бъдещето. Но трябва да се признае, че начинът, по който бе направен, доведе до ужасни последици. Това бе грешка.

Трябва да уважа искрените намерения на хората да направят всичко възможно за този футболен клуб. Но ако е погрешно, тогава те могат да се извинят. Мисля, че играчите, служителите и всички хора, работещи в Арсенал, трябва да ги приемат и да продължат напред.

Получихме извинение за това, че тези събития разтревожиха отбора, тъй като собствениците не успяха да обявят влизането си в Суперлигата по-рано. Обясниха ни защо се е случило това. Играчите също получиха това съобщение. Това е всичко, което може да искате. Трябва да го приема", заяви Артета.

  Сподели
278