Фулъм издържа само 97 минути срещу Арсенал (видео)


И. Ангелов

Фулъм издържа само 97 минути срещу Арсенал (видео)

Арсенал прие Фулъм в срещата от поредния тридесет и втори кръг на английската Висша лига. Днес на "Емирейтс" гостите поведоха с гол от дузпа, преди Арсенал да изравни в последната от дадените 7 минути продължение.

Арсенал тръгна добре и още в първата атака Мартинели прехвърли вратаря и се размина с малко от гола. По-късно той и намери мрежата в 40-ата минута след добра атака на Арсенал с много подавания, но попадението бе отменено от ВАР поради засада. Фулъм пък нямаше точни удари до паузата.

След полувремето Арсенал продължи да атакува повече. В 55-ата минута Сака навлезе от дясно и опита да центрира, но топката срещна гредата. В ответната атака Лемина спечели дузпа срещу Габриел и от бялата точка Мажа вкара за 1:0.

Микел Артета замени Елнени и Белерин след гола, като включи в игра Партей и Пепе, а в 70-ата минута Лаказет получи разтежение и напусна за Нкетиа. До края Арсенал владееше инициативата и в последната от дадените 7 минути продължение тимът успя да изравни. Тук след корнер на Сака вратарят Райън продължи с глава към втората греда, там топката силно шутира Себайос, вратарят успя да избие, но на пътя на Едуард Нкетиа, който довкара на празна врата за 1:1. Последният съдийски сигнал дойде в 99-ата минута днес.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
364