Клоп: Просто трябва да завършим в топ 4


Н. Гавазов

Клоп: Просто трябва да завършим в топ 4

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп призова играчите си да положат всички усилия, за да завършат в топ 4 на Висшата лига.

Ливърпул бе елиминиран от Шампионска лига тази седмица, което означава, че само място в топ 4 може да разведри впечатлението от този сезон без трофеи.

Клоп по-рано каза колко е важно за Ливърпул от финансова гледна точка да участва в Шампионска лига, поради което Юрген изпитва определен натиск.

"Просто трябва да го направим, трябва да се опитаме да играем най-добрия си футбол.

Разбира се, ние сме под натиск, защото искаме да завършим в топ 4, но в момента не знаем дали можем да го направим. Имаме седем мача, за да го направим и ще опитаме.

Не трябва да забравяме с какви отбори сме изправени. Постигнахме  три поредни победи и затова все още се борим да влезем в зоната на Шампионска лига.

Единственото нещо, което е ясно е, че трябва да спечелим мачовете си. Най-добрият начин би бил да спечелим всеки от тях, но това са тежки противници и трябва да уважаваме всеки от тях.

Трябва да печелим мачове, като оказваме натиск върху други отбори. Това е всичко, което знаем и ще опитаме", заяви Клоп.

  Сподели
159