Роджърс заловил играчите си на партито


Н. Гавазов

Роджърс заловил играчите си на партито

Станаха известни подробности за инцидента, довел до отстраняването на трима играчи на Лестър от мача срещу Уест Хем.

Напомняме, че "лисиците" претърпяха поражение с 3:2, а в заявката на тима от "Кинг Пауър"  неочаквано не попаднаха  Джеймс Мадисън, Хамза Чоудури и Айозе Перес.

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс обясни това с факта, че преди седмица тримата изброени играчи са нарушили протоколите за коронавирус, без да навлиза в подробности.

Очевидно е, че специалистът не би направил такава стъпка без основателна причина.

И според The Sun, Роджърс наистина е имал такава причина. Лестър загуби с 2:0 от Манчестър Сити миналия уикенд, а часове по-късно Мадисън, Чоудури, Перес и контузеният Харви Барнс организираха парти от 18 човека  в дома на Айозе, като пренебрегнаха всички ограничения заради коронавируса, които са валидни както за футболистите, така и за жителите на страната.

По някакъв начин Роджърс разбра за това парти и поиска от подчинените си незабавно да спрат забавлението. Вместо това хитрите футболисти дръпнаха завесите и изключиха осветлението, преструвайки се, че къщата е празна.

Полицията дори дойде в имението на Перес на стойност 1.3 милиона паунда, за да санкционира нарушението  на забраната за събиране, но след като не видя присъствието на хора в къщата, органите на реда напуснаха района около дома.

Решавайки, че шпионажът над тях е приключил, около 1 часа сутринта играчите се отправиха на 30-километрово пътуване до дома на Чоудури, където продължиха партито, което окончателно вбеси Роджърс.

"Всички се забавляваха и тогава играчите изведнъж започнаха да си казват: "Вижте телефона си". Те получаваха съобщения от Брендън. Той каза, че знае всичко и поиска незабавно да спре партито.

Тогава играчите казаха на всички да изключат всички светлини, за да се преструват, че няма никой у дома.

Повечето гости бяха млади момичета. Всички пиеха и се забавляваха, след което продължиха купона в Хамза", заяви източник за The Sun.

  Сподели
459