Клоп: Астън Вила е сериозен противник


Н. Гавазов

Клоп: Астън Вила е сериозен противник

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп преди мача с Астън Вила си спомни за поражението от бирмингамския клуб през първата част от сезона (2: 7) и отбеляза, че "червените" трябва да коригират последните неуспехи у дома.

"След загубата през първата част от сезона трябва да оправим това състояние на нещата. Такива поражения не трябва да ни се случват. Със сигурност ще оправим всичко. Астън Вила е сериозен съперник, добър е, направи няколко добри трансфера - Уоткинс, Баркли. Те се състезават за място в европейските турнири.

Напоследък резултатите у дома са слаби. Трябва да променим това. Не мисля, че последните игри ще имат твърде голямо влияние върху мача срещу Вила. Не мисля за това. Ще бъде трудна игра само защото противникът е силен.

Не можете да оставите настрана игра като Виле в името на подготовката за мача срещу Реал Мадрид. Трябва да работим с това.  Имаше много проблеми в играта ни в Мадрид, трябва да ги разрешим. И говорихме за това доста дълго време", заяви Клоп.

Мачът между Ливърпул и Астън Вила на стадион "Анфийлд" в рамките на 31-ия кръг на Висшата лига ще се проведе на 10 април от 17:00 часа българско време.

  Сподели
331