Моуриньо разкритикува играчите на Тотнъм


Н. Гавазов

Моуриньо разкритикува играчите на Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкритикува отбора си, след изпуснатата победа срещу Нюкасъл.

"Шпорите"  бяха принудени да се задоволят с равенство 2:2 на "Сейнт Джеймс Парк" в неделя, като допуснаха втори гол пет минути преди края.

Това беше поредната игра, изпълнена с грешки в защитата на Тотнъм и Моуриньо смята, че причината се крие в лошите умения на отделните играчи.

"Разочарован съм. Трябваше да победим и дойдохме тук, за да спечелим. Не бяхме толкова далеч, но направихме играта нестабилна с индивидуални грешки в защита. Постоянно давахме шансове на Нюкасъл да остане в играта.

Имахме най-големия момент от мача, за да направим резултата 3:1 и да завършим мача (когато Кейн удари гредата), а в следващата минута допуснахме гол.

Работихме добре, работихме усилено, но имаше грешки, които вероятно не бива да се наричат ​​грешки, защото те са свързани с уменията на отделните играчи тук.

Лесно е да се разбере, ако погледнете втория допуснат гол. Имаше три важни момента: когато се изпълни подаване, когато топката стигна до далечната греда и отиде при противника, когато топката бе пред вратата с нашите двама централни защитници, разположени там.

Висшата лига е трудна, футболът се играе тук на високо ниво, а когато не покажете, че отговаряте на това ниво, тогава става трудно“, заяви Моуриньо.

  Сподели
379