Гуардиола: Близо сме до титлата


Н. Гавазов

Гуардиола: Близо сме до титлата

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира победата на "гражданите" с 2:0 над Лестър  в мач от 30-ия кръг на Висшата лига срещу Лестър Сити (2: 0).

"Лестър е невероятен отбор. През този сезон страдахме в домакинския си мач с тях, но днес бяхме по-търпеливи. Този резултат е голяма стъпка към спечелването на  английската Висша лига.

След международната почивка никога не се знае със сигурност в каква форма ще бъдат играчите ви, но се доверявам на играчите си. Футболистите не винаги ми вярват, но харесвам всеки играч от моя отбор. Днес се доверих на някои от играчите, които отдавна не са излизали  на терена.

Няма нищо по-приятно от спечелването на английското първенство, турнирът продължава 11 месеца, много е трудно. Близо сме до титлата, остава да постигнем три победи.

При Серхио Агуеро всичко е наред, коляното му е в пълен ред. Той трябва да намери ритъма на играта, а ние се нуждаем от свежи играчи. Страхувам се от начина, по който той тренира тази седмица, нищо не се е променило от обявяването, че ще напусне в края на сезона. Може би един ден ще се нуждаем от един гол, за да спечелим нещо, а той е този, който ще ни помогне в това“, заяви Гуардиола.

  Сподели
231