Бейли чувства, че Ман Юнайтед се опитва да го излъже


Н. Гавазов

Бейли чувства, че Ман Юнайтед се опитва да го излъже

Защитникът Ерик Бейли подозира, че Мачестър Юнайтед му предлага нов договор, само за да му попречи да напусне клуба като свободен агент.

Настоящият договор на Бейли изтича през юни 2022 г. и миналия месец беше разкрито, че Юнайтед е започнал преговори с Ерик за нова сделка.

Събитието бе възприето от мнозина като сигнал, че клубът е оставил настрана съмненията си към за предразположения към контузии играч и че Оле Гунар Солскяер наистина разчита на Бейли.

Ерик обаче не е играл в последните три мача на Юнайтед, включително при поражението с 3: 1 от Лестър в четвъртфиналите на ФА Къп предния ден, което е дало повод за мисли  на 26-годишния футболист от Кот д'Ивоар.

Според Sky Sports,  Бейли се е усъмнил, че Юнайтед преследва само собствените си егоистични интереси, опитвайки се да използва новия договор, за да запази трансферната му стойност.

"Ерик обича клуба и феновете, семейството му се справя добре в Манчестър и той не би искал нищо повече от това да прекара остатъка от кариерата си на" Олд Трафорд.

Въпреки това той смята, че клубът е проявил много неуважение към него и не е достатъчно честен.

Той чувства, че във всеки случай няма да бъде основен играч за Оле. Сега той осъзна, че е бил твърде добър и твърде млад, за да седи на пейката", заяви близък приятел на Бейли.

  Сподели
215