Арсенал се прицели в Ндик и Бисума


Н. Гавазов

Арсенал се прицели в Ндик и Бисума

Арсенал планира да придобие защитника на Айнтрахт Евън Ндик и полузащитника на Брайтън Ив Бисума  през следващия трансферен прозорец.

Интересът на Арсенал към Бисума  бе съобщено още през януари от пресата. Ив е страхотен  през този сезон и се очаква да премине в по-голям клуб това лято, независимо дали Брайтън ще остане  във Висшата лига.

Според Daily Express, "артилеристите“ са в добри отношения с агента на 24-годишния малиец  Мишел Нчо, който помогна на лондонския клуб да купи Никола Пепе от Лил за 71 милиона британски лири.

Арсенал поиска от Нчо да бъде в течение на всякакви новини относно Ив, който също така е посочен като възможен наследник на Жоржиньо Вайналдум  в Ливърпул.

Също така клубът от "Емирейтс"  иска Ндик, друг клиент на Нчо. Евън постигна огромен напредък през изминалия сезон и половина и сега помага на Айнтрахт да завърши в топ 4 на Бундеслигата.

21-годишният французин, действащ отляво в тройката централни защитници е интересен за Арсенал заради раздялата със  Сократис Папастатопулос и Шкодран Мустафи през януари и планира да продаде Калъм Чембърс  през лятото.

Твърди се, че Арсенал вече работи усилено по трансфера на Ндик преди всички останали заинтересовани клубове. Покупката на Евън може да струва на "артилеристите"  19 милиона паунда.

  Сподели
147