Ливърпул с победа над Уулвс (видео)


И. Ангелов

Ливърпул с победа над Уулвс (видео)

Уулвърхемптън Уондърърс прие Ливърпул в срещата от поредния двадесет и девети кръг на английската Висша лига. Днес шампионът спечели на "Молиню" с 1:0 благодарение на гол от Диого Жота, с който тимът се покачи до шестата позиция в таблицата преди срещите на Евертън и Тотнъм от кръга.

През първата част Уулвс имаше положенията, но не успя да стигне до гол, като вместо това точно преди почивката слаб удар на Жота се превърна в гол когато Патрисио изби топката в мрежата си за 1:0. Това бе единствения точен удар на гостите до 47-ата минута и той дойде в последната секунда на полувремето.

Втората част започна отново силно за Уулвс и Коади пропусна рано. В 65-ата минута Алисон реагира добре при една топка на Траоре. Към края отново Ливърпул тества Патрисио отново, като Салах и Жота бяха близо. Египтянинът успя и да вкара, но попадението му бе отменено поради засада.

В 88-ата минута Коади се сблъска с Патрисио и вратарят получи травма в главата, която принуди лекарски екип да се задържи на терена близо 15 минути. Вратарят бе заменен в 101-ата минута и изнесен на носилка, а травмата прилича на тази, която все още държи Раул Хименес извън терените за Уулвс.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
486