Уест Хем се справи с Лийдс (видео)


И. Ангелов

Уест Хем се справи с Лийдс (видео)

Уест Хем Юнайтед прие Лийдс Юнайтед в срещата от поредния двадесет и седми кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Олимпик Стейдиъм" спечелиха с 2:0 и застанаха с 48 точки на 2 разстояние от Челси и топ 4, при мач по-малко. Лийдс остава на 11-та позиция на 3 точки от десетия - Арсенал.

Началото днес бе много силно за гостите, като в 6-ата минута гол на Робертс бе отменен поради засада. 2 минути след това Рафиня центрира в полето и Бамфорд вкара, но отново попадението бе отменено поради това, че топката бе напуснала пределите преди топката да достигне нападателя.

В 20-ата минута Лингард навлезе на скорост през Ейлинг и бе повален, а това бе дузпа. Именно играчът на Манчестър Юнайтед стреля от бялата точка, Меслие спаси, но топката се върна в Лингард за 1:0.

В 28-ата минута корнер от Кресуел бе пратен на далечната греда за Крейг Доусън, който плонжира за 2:0 от близо. В 45-ата минута Доусън отново игра с топката след корнер, но бе спрян от гредата.

Така на почивката Биелса замени Коста и Клих с Харисън и Алиоски. В 52-ата минута обаче домакините бяха близо до нов гол след корнер, но воле на Форналс натресе горната греда. До края Лийдс владееше повече, но положенията останаха повече за домакините, които действаха на контри.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
190