Клоп: Не можем да вкараме гол и това е проблем


Н. Гавазов

Клоп: Не можем да вкараме гол и това е проблем

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп коментира поражението на отбора си с 1:0 от Фулъм  в мач от 27-ия кръг на Висшата лига.

"Още преди началото на мача стана ясно, че Фулъм ще ни създаде проблеми. Те се намират в добър етап на сезона и са добър отбор. Вярвам, че такъв отбор трябва да остане в английската Висша лига.

Имаше моменти, когато можехме да имаме по-голямо въздействие върху играта. След като допуснахме гол преди почивката, си нанесохме сериозен удар. През второто полувреме се опитахме да реагираме правилно на провала непосредствено преди почивката и момчетата показаха всичко, което могат. В крайна сметка просто не можем да вкараме гол и това е голям проблем.

Този сезон не успяхме да влезем във форма. Момчетата все още имат правилните качества, но сега не могат да ги покажат както трябва. Би било шедьовър да узнаем как да променим това за една нощ.

Победителят винаги е прав. Ливърпул искаше да спечели днес. Лесно е да се съди, че Фулъм е спечелил мача, защото са го искали повече. Не мисля, че това е проблемът", заяви Клоп.

  Сподели
352