Удуърд: Прогресът при Оле е очевиден


Н. Гавазов

Удуърд: Прогресът при Оле е очевиден

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд сподели мнението си за състоянието на футбола в контекста на пандемията, а също така отбеляза работата на мениджъра на отбора си Оле Гунар Солскяер.

"Измина почти година от последния ни мач с фенове на "Олд Трафорд“. Мислим за изключително трудни 12 месеца за футбола и обществото като цяло. Бързото въвеждане на ваксини във Великобритания и извън нея ни дава увереност, че сега сме на път към нормален живот, включително завръщането на феновете на стадионите.

Въпреки че прекъсването на нашата дейност остава значително, ние сме доволни от огромната устойчивост, която клубът демонстрира по време на пандемията, подкрепена от отдадеността на нашите служители и силата на нашия комерсиален  бизнес. Припомнихме си значението на футбола като източник на общност, забавление и гордост за феновете по целия свят, въпреки че много ни липсваха на "Олд Трафорд“.

Напредъкът, постигнат от Оле и играчите през този сезон е ясен, а нашата процъфтяваща академия и женски отбор също добавят оптимизма, който имаме за бъдещето на и извън терена", заяви Удуърд.

  Сподели
324