Клоп се обърна към Алисон


Н. Гавазов

Клоп се обърна към Алисон

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп се обърна към вратаря Алисон във връзка със смъртта на бащата на бразилеца.

"Почти е невъзможно да говорим за това публично, честно казано. Прекалено трудно е. Но може би ще мога да се изразя по-добре в писмото.

Напоследък светът претърпя твърде много загуби. Някои други членове на нашия клуб също претърпяха загуби. В Ливърпул, в цялата страна и по света, твърде много хора трябваше да претърпят агонията от загубата на любимия  човек. Съкрушението е твърде разпространено  в момента.

Но за нашия прекрасен, любящ и душевен приятел  Али тази загуба стана наистина трагична. Знам, че няма думи, които да предадат адекватно такива чувства.

Вместо това просто искам да кажа на Али колко много този отбор, този клуб го обичат – него и семейството му. Най-големият спомен за бащата на Алисон е синът му. Той го почита всеки ден.

Трябва да дадем на Али толкова време, колкото е необходимо, толкова свобода, колкото му е необходима в този момент. Нашите фенове трябва да знаят: той чувства вашата любов, вашето състрадание.

Али има повече вяра от всеки друг и знае, че те ще бъдат отново заедно, за да отпразнуват всички невероятни моменти, които го очакват в бъдеще“, написа Клоп.

  Сподели
158