Солскяер обвини Лампард и Челси


Н. Гавазов

Солскяер обвини Лампард и Челси

Кормчията на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази недоволство по повод неотсъдената дузпа срещу Челси.

Неделният мач от Висшата лига на "Стамфорд Бридж“ завърши при резултат  0: 0, но нещата можеха да се развият по различен начин, ако съдията Стюарт Атуел бе отсъдил  дузпа срещу Челси за игра с ръка на Калъм Хъдсън-Одой в 15-ата минута.

Солскяер е шокиран от решението на Атуел и обвинява за това Челси и бившия наставник на "сините"  Франк Лампард.

"Да, това е 100 процента дузпа. Нямам представа защо не е назначена, абсолютно никаква идея. Особено след като спряха играта и реферът отиде до монитора. Играчите на Челси започнаха да викат, че нашият играч е играл с ръка. Но, ако гледате повторенията, става ясно, че ни отнеха две точки.

По-добре да мълча. Не искам да влизам в конфликт. Но това не е правилно, нали? Всички тези приказки за решението на VAR относно Хари (Магуайър, който хвана Сезар Аспиликуета в мача срещу Челси през есента) , тяхната наглост в уебсайта им относно ситуацията.  Всичко това е опит за въздействие върху съдията.

Можете сами да прочетете какво са писали за Хари Магуайър. Това е опит да се окаже натиск върху съдиите и да се накарат да отсъждат дузпи  срещу нас. Всичко започна с Франк (Лампард). Много се говореше за това как получаваме дузпи, въпреки че бе чиста дузпае. Както и днес. Това бе чиста дузпа", заяви Солскяер.

  Сподели
237