Ман Юнайтед е готов да плати само 50 млн. за Санчо


Н. Гавазов

Ман Юнайтед е готов да плати само 50 млн. за Санчо

Манчестър Юнайтед продължава да се интересува от Джейдън Санчо, но ще бъде готов да предложи само около 50 милиона паунда за крилото на Борусия Дортмунд.

Припомняме, че миналото лято Санчо бе трансферната цел номер 1 на Юнайтед, но Борусия поиска над 100 милиона паунда за своята звезда.

Много неща се промениха оттогава. Сега приоритет за клуба от "Олд Трафорд" е да купи партньор за Хари Магуайър в центъра на отбраната и да привлече нападател.

Според Eurosport.co.uk Юнайтед все още иска Санчо, но интересът е намалял значително. "Червените дяволи" все още не са възобновили диалога с колегите си от Дортмунд и са готови да похарчат само 50 милиона лири за Джейдън.

Юнайтед може да съживи интереса си към Санчо, ако се раздели с Антони Марсиал. Твърди се, че "дяволите“ са разочаровани от французина и са готови да изслушат предложения за него от други клубове.

В същото време Daily Star съобщава, че Борусия наистина ще намали цената за Санчо - но само до 75 милиона паунда. Дортмунд очаква Реал Мадрид и Ювентус да проявят интерес към Джейдън, освен Юнайтед.

  Сподели
106