Тухел: Качествен мач между силни отбори


Н. Гавазов

Тухел: Качествен мач между силни отбори

Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира резултата от 26-ия кръг на Висшата лига с Манчестър Юнайтед (0: 0).

"Това бе качествен мач между много силни отбори. През първото полувреме трябваше да повече да се защитаваме, но като цяло играта бе равностойна. През второто полувреме играчите ми показаха, че наистина са силни. Мисля, че бяхме по-близо до победата, но на терена имаше два висококачествени отбора. Доволен съм от отдадеността на играчите на Челси. Играхме много добре в защита и съм много доволен от това.

По време на почивката казахме на футболистите да не се притесняват. Преминахме към формация 5-3-2, за да имаме повече владение и да си върнем самочувствието. Момчетата го направиха много добре. Бяхме много близо до победата.

Набрахме толкова точки, колкото заслужавахме. Абсолютно съм щастлив. Нямаш големи шансове за победа срещу отбор като Манчестър Юнайтед.

Защо VAR се намесва в играта, когато няма нужда от това? Футболистът на Манчестър Юнайтед играе с ръка, а след това гледаме видеото за дузпата срещу нас? Защо съдията трябва да обръща внимание на това? Видях този момент на таблета и не разбирам защо съдията трябва да го проверява. Но се радвам, че не бе дузпа. Тогава би било още по-лошо", заяви Тухел.

  Сподели
295