Реднап: Ще е изненада, ако Ливърпул попадне в топ 4


Н. Гавазов

Реднап: Ще е изненада, ако Ливърпул попадне в топ 4

Експертът на Sky Sports Джейми Раднап заяви, че няма да е изненадващо, ако Ливърпул не стигне до топ 4 на Висшата лига този сезон.

"Те може да не попаднат в топ 4. Не би било изненада. Всъщност ще бъде изненада, ако завършат в четворката с формата, в която се намират.

Те трябва да гледат на това като на упражнение. Не се справят добре, но какво да кажем за Шампионска лига? Могат ли да спечелят Шампионска  лига, след като не вярват в тях?

Няма бързо решение. Ливърпул ще има възходи и падения в представянето си през останалата част от сезона.

Те ще имат добри резултати, защото все още имат Салах, Фирмино и Мане, които правят невероятни неща, но ще имат и лоши резултати и това е факт. Защото има някои неща, на които не можеш да повлияеш.

Юрген Клоп не може да отиде и да намери специална формула или рецепта: "Сега ще направя нещо толкова умно, ще премина към схема с трима защитници и всичко ще се получи". Не, това няма да промени нищо.

Клоп има много трудна работа в момента, защото няма обиграни връзки. Тези футболисти  не играха заедно, плюс това загубиха  капитана си за три месеца ... Наистина е трудно.

Разбира се, всичко ще се получи, но в момента Ливърпул е в трудно положение. Когато формата на отбора оставя много от желаната, дори и в основните неща, прости подавания, те обикновено намират на кого да разчитат, но това не е случва се сега. Те трябва да върнат увереността в себе си", заяви Реднап.

  Сподели
101