Дайър не е съгласен с Моуриньо


Н. Гавазов

Дайър не е съгласен с Моуриньо

Защитникът на Тотнъм Ерик Дайър отхвърли предположението на треньора Жозе Моуриньо, че има проблеми с увереността в себе си.

"Що се отнася до увереността в себе си, не ми се струва, че имам проблем с нея  през целия сезон. Преди имах периоди, когато самочувствието ми бе на ниско ниво, така че знам как е, но не го усещам през този сезон. Най-важното е да сте наясно с реалното състояние на нещата, защото възприятията на хората понякога могат да се различават от реалността.

В момента изпитваме трудно време, така че контекстът трябва да се вземе предвид. Доволен съм от нивото си през по-голямата част от сезона. Имах спад, но този спад спада към общия спад на отбора и нашата игра като цяло. Не мисля, че през този сезон съм имал проблеми с увереността, както преди.

Аз съм голямо момче и това е безмилостна професия, така че се старая с всички сили всеки път, когато имам шанс. Винаги се опитвам да бъда най-добрата версия на себе си, опитвам се да се усъвършенствам с всяка тренировка. Знам, че мога да имам добри мачове и лоши, но винаги съм спокоен, защото знам, че давам всичко от себе си.

Всичко отвън всъщност не ме засяга, защото съм уверен в себе си и съм сигурен, че винаги се опитвам по най-добрия начин. Понякога се получава добре, понякога лошо, но винаги се старая еднакво", заяви Дайър.

  Сподели
93