Уест Хем няма да се раздели с Райс за по-малко от 100 милиона


Н. Гавазов

Уест Хем няма да се раздели с Райс за по-малко от 100 милиона

Уест Хем няма да обмисля предложения за по-малко от 100 милиона паунда за халфа си Деклан Райс.

Носят се слухове, че Челси е загубил интерес към Райс, след като Франк Лампард бе уволнен от поста мениджър, но няма малко съмнение, че това лято ще има сериозен интерес към Деклан.

През този сезон 22-годишният Райс оформи отлична връзка в полузащитата с Томаш Сучек, което помогна на "чуковете" да се изкачат на четвърто място във Висшата лига и да се борят за участие в Шампионска лига.

Както признава бившият собственик на Кристъл Палас Сеймън Джордън,  съсобствениците на Уест Хем  Дейвид Голд и Дейвид Съливан вече се готвят да отразят интереса на други клубове към своята звезда.

"Ще бъде интересно да видим какво ще се случи с Деклан Райс в края на сезона. Играта му е толкова добра, че определено ще има претенденти за него. Претендентите са с парите.

Ще видите под какъв натиск ще се окажат Голд и Съливан, когато някой е готов да им изпише чек за £ 80 милиона или £ 90 милиона за играча.

Съливан вече ми каза, че дори няма да обмислят оферти под 100 милиона британски лири. Така че нека изчакаме и ще видим какво ще стане", заяви Джордън.

  Сподели
567