Солскяер отказва да даде титлата на Ман Сити


Н. Гавазов

Солскяер отказва да даде титлата на Ман Сити

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че все още не признава поражение в надпреварата във Висшата лига.

В неделя вечер  Юнайтед победи Нюкасъл с 3: 1, завръщайки се на второ място в таблицата за класиране, но изоставането от лидера Манчестър Сити е 10 точки.

Въпреки факта, че Сити изглеждаше перфектно от няколко месеца, Солскяер не е готов предварително да нарече "гражданите" шампиони.

"Никога няма да го призная, докато не се случи. Видяхме толкова много примери, когато отборът просто си върши работата и нещо може да се случи. Не е това, което мислим, ние се грижим само за собствената си игра.

Нашата игра е единственото нещо, което можем да контролираме. Все още има много точки за печелене и трябва значително да се подобрим.

За нас е важно да наберем скорост и да играем добре. Мачовете срещу Уест Бром и Шефилд Юнайтед ни върнаха назад и аз, седнал тук, бих могъл да ви обясня защо не получихме заслужените точки, но не това искам.

Според мен момчетата имат добра концентрация. Възстановихме се добре психически и физически. Не е лесно да играем след мач в четвъртък вечер. Може би затова ни отне 45 минути, за да влезем в играта", заяви Солскяер.

  Сподели
440