Оле: Не съм изненадан от Кавани, а впечатлен


И. Ангелов

Оле: Не съм изненадан от Кавани, а впечатлен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че силният дебютен сезон на нападателя Единсон Кавани не го е изненадал. 34-годишното острие подписа като свободен агент през октомври и до тук вкара 7 гола във всички турнири и 6 от тях във Висшата лига, без да има статута на титуляр. Това доведе до слухове, че тимът ще продължи с още година договора му.

"Аз не съм изненадан от Единсон, но съм впечатлен. Аз говорих с Андер Ерера и Диего Форлан, и други играчи, които го познават. Всеки един от тях похвали Единсон за поведението му, личността му - и точно това виждаме. Аз мога само да кажа, че съм наистина впечатлен от него. Но изненадан? - Не, защото аз знаех какво получаваме.

"В края на сезона ще седна с него да разговаряме. Ще имаме дискусия с Единсон и клуба. Но трябва да кажа, че това, което направи той до тук е много позитивно. Всичко, което ще кажа е, че се надявам времето в Манчестър да става все по-добро за него".

Манчестър Юнайтед е втори в класирането към момента, но по вкарани голове води всички клубове с 50 реализирани в 24 кръга.

  Сподели
292