Солскяер коментира равенството с УБА


Н. Гавазов

Солскяер коментира равенството с УБА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира резултата от мача от 24-ия кръг на Висшата лига срещу Уест Бромич Албион (1: 1).

"Още в самото начало знаехме, че те ще ни окажат натиск и ще направят някои опасни атаки срещу нашата врата. Един от техните футболисти през втората минута на мача отправи добро центриране, а вторият отлично се ориентира и вкара гол.

Нашият гол бе в  резултат от натиска, който оказахме върху тях. Понякога наистина оголявахме фланговете, но нямахме никого, който да ги застрахова, трябваше да играем по-добре, но лошото начало ни струваше твърде много. Винаги има 90 минути, за да поправим грешките си, но днес не успяхме до края.

По-рано казах, че не бива да ни включват в надпреварата за титлата. Нашата позиция в класирането е комплимент за играчите на Манчестър Юнайтед, които постигнаха  толкова впечатляващ напредък. Ще се опитаме да не оставим Манчестър Сити да отиде твърде далеч - скоро ще играем с тях. Няма да им дадем титлата предварително - не, няма да им я дадем", заяви Солскяер.

  Сподели
248