Клоп се предаде


Н. Гавазов

Клоп се предаде

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за първи път публично призна, че титлата във Висшата лига е станала недостъпна за отбора му.

В началния мач на 24-ия кръг Ливърпул претърпя кошмарно поражение с 3: 1 в Лестър, като получи три гола в рамките на седем минути.

Така "червените" дадоха още една възможност на Манчестър Сити да увеличи преднината си в горната част на таблицата, а Клоп вече дори не мисли за защита на титлата.

"Означава ли този резултат, че Ливърпул е загубил шансовете си да защити титлата? Да. Честно казано, не мисля, че ще успеем да възстановим тази разлика през тази година.

Трябва да печелим футболни мачове и в много отношения играта ни беше много добра днес. Трябва да се опитаме да избегнем грешки и недоразумения - днес имаше две такива ситуации и допуснахме два гола. Резултатите имат огромна зависимост от качество на играта и днес бяхме достатъчно добри, за да спечелим, с изключение на няколко грешки в края.

Преди мача всички знаехме, че Озан (Кабак) е много добър играч и знаем това и след мача, но той не е свикнал с всичко, което правим. Али (Алисън) е ориентиран към атаки и обича да излиза.

Това се случва много с новите попълнения, но се случва в предсезона. За съжаление, ние не сме в предсезона. Не се притесняваме за титлата, не сме глупави.

Във вторник ни предстои труден мач (срещу РБ Лайпциг), а след това и дербито през следващия уикенд. Ние мислим само за това", заяви Клоп.

  Сподели
241