Бруно: Феновете липсват


И. Ангелов

Бруно: Феновете липсват

Талисманът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че опитва да празнува всеки негов гол сякаш има привърженици на терените въпреки опразнените стадиони от Висшата лига. Откакто пристигна португалецът е играл пред публика само 4 пъти за Юнайтед поради пандемията от коронавирус, заради която бяха наложени ограничения.

"Когато вкараш ти искаш да празнуваш. Някои играчи когато вкарат нямат това чувство в себе си. Това е защото няма никой там и ние трябва да си измислим начин да празнуваме и да направим атмосферата весела когато вкараме, сякаш феновете са там.

"Едно от нещата, които ми казаха феновете когато затвориха стадионите беше, че когато вкараме трябва да празнуваме сякаш те са там с нас. Аз опитвам да правя това, но понякога е трудно защото нямаш настроение или може би просто не го чувстваш, но аз опитвам защото дори да са вкъщи, аз се радвам и съм щастлив за феновете.

"Малко съм разочарован защото, както съм казвал преди, идвайки във Висшата лига и Манчестър Юнайтед, атмосферата в деня на мача я няма, аз не я изживявам. Чувствам подкрепата на феновете по социалните медии и понякога когато се срещнем, например в супермаркета. Разменяме няколко думи, но не можем да бъдем по-близки от това. 

"Наистина е различно когато имаш подкрепа, която идва от трибуните. Щеше да е много по-добре."

  Сподели
101