Пол Паркър: Магуайър не е лидер


Н. Гавазов

Пол Паркър: Магуайър не е лидер

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Пол Паркър посъветва "червените дяволи" да обмислят смяна на капитана си Хари Магуайър.

Паркър не смята Магуайър за лидер и е убеден, че клубът е надплатил за Хари, който все още носи званието на най-ценния защитник в света.

Според Пол Юнайтед трябва да навлезе на трансферния пазар това лято, за да придобие друг защитник.

"Що се отнася до централните защитници, хората говорят, че се нуждаят от нов партньор за Хари Магуайър, но бих се насочил да поканя двама централни защитници едновременно. Ако дойде нов играч, защо да не играе в двойка с Виктор Линдельоф?

Хари Магуайър не е лидер, той играе футбол за себе си, той седи твърде дълбоко, дриблира заради дрибъла и когато тича напред, той се оказва в тупик.

Като се замисля за пропуснатия гол от Шефилд Юнайтед, той постави Давид Де Хеа в ужасно положение. Играе ужасно при изнасяне на топката и хората обвиняват вратаря за всичко.

Съмнявам се в Магуайър от първия му ден в Манчестър Юнайтед. Когато платиха 80 милиона паунда за него, не получиха защитник от 80 милиона паунда, така че Лестър имаше страхотна сделка.

Въпреки високото си място във Висшата лига, Манчестър Юнайтед все пак трябва да бъде подсилен през лятото.

Повишената конкуренция винаги помага на играчите да подобрят играта си. Погледнете Люк Шоу през този сезон - той наистина подобри играта си след пристигането на Алекс Телес", заяви Паркър.

  Сподели
193