Клоп се обърна към феновете на Ливърпул


Н. Гавазов

Клоп се обърна към феновете на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се обърна към феновете на Ливърпул след поредица от незадоволителни  резултати на отбора.

"Това е труден период и трудно време за всички нас. Искам всички да помните през този период: лесно е да вярвате, когато нещата вървят добре. Трябва да проявим характер. Играчите ще бъдат доволни, ако феновете ни подкрепят.

Вижте мача срещу Ман Сити. Ако не сте виждали много добър футболен отбор, който скоро ще започне да печели отново, тогава не знам какво още трябва да се направи.

Ние не гледаме леко на ситуацията, никак. Днес много ни боли. Получихме много удари през последните няколко седмици, но това ще се промени. Ако сте истински обединени само когато спечелите, значи нещо не е наред с вас. Ще преживеем този труден момент и този труден сезон заедно.

По време на мача срещу Манчестър Сити видях много положителни неща. Ще ги показваме отново, отново и отново. Не се съмнявам в това. Ще имаме цяла седмица за тренировки и ще помислим за тази ситуация", заяви Клоп.

Мачът от 23-ия кръг на Висшата лига Ливърпул - Манчестър Сити завърши със съкрушителна победа на "гражданите" с резултат 4: 1.

Футболистите на Юрген Клоп събраха 40 точки в 23 мача и заемат четвърто място в класирането на английската Висша лига.

  Сподели
645