Оле: Погба е щастлив в Ман Юнайтед


И. Ангелов

Оле: Погба е щастлив в Ман Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер настоя, че Пол Погба е щастлив в отбора и спекулациите с неговото напускане нямат основание. Договорът на Погба с клуба изтича през 2022-ра година, и в момента няма преговори за подновяване, като по-рано тази седмица братът на Пол сподели, че Юнайтед трябва да го продаде през лятото ако иска да изкара пари за трансфера му, защото така или иначе той ще напусне след изтичането на договора.

"Спекулациите с Пол винаги ще са там, но ние имам добър и отворен диалог с него, така че ние говорим за ситуацията между нас. Аз съм щастлив, че той е концентриран и играе наистина добре. Той е доволен от себе си и това е важно. Може да видите, че Пол се наслаждава на футбола с тази фланелка.

"Трябва да попитате него как намери формата си. Защото отговорът е, че Пол наистина наведе глава, работи здраво, върна фитнеса. Аз го казах много пъти, че той имаше лош сезон с травмите си и този сезон изкара коронавирус и контузия. Той обаче работеше здраво и в момента играе в отбор, който играе добре. Пол е вдъхновение за всички.

"Той винаги носи голяма усмивка. Е, не винаги защото отборът му на тренировката вчера загуби и не беше доволен. Но днес е нов ден и той е готов за игра утре."

Запитан за ръководството си и как успя да намери най-доброто от играта на Люк Шоу и другите си имена, Солскяер продължи: "Аз мисля, че е важно за всеки играч да имате лични взаимоотношения очи в очи, да имате отворени разговори и да сте честни за ситуацията.

"Аз опитвам да управлявам всеки играч по различен начин, защото те са различни хора и аз така предпочитам. Дано момчетата разбират, че аз се опитвам да извлека максимума от всеки един от тях и заедно да направим добър отбор."

  Сподели
220