Ман Юнайтед може да купи Санчо на намалена цена


Н. Гавазов

Ман Юнайтед може да купи Санчо на намалена цена

След края на този сезон Манчестър Юнайтед ще има възможността да привлече крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо на намалена цена.

Ще припомним, че Юнайтед се бори за Санчо през целия летен трансферен прозорец, но Борусия след като определи цена на своята звезда от 108 милиона лири, категорично отказа да направи отстъпки.

Предвид несигурността, свързана с пандемията от  коронавируса, "червените дяволи" просто не можеха да се разделят с такава сума, решавайки да отложат интереса си към Джейдън за по-добри времена.

Оскъдният зимен трансферен прозорец показа, че икономическата реалност в европейския футбол се е променила драстично, така че Дортмунд е готов да смекчи апетита си.

Според Bild,  Борусия ще поиска 88 милиона паунда за Санчо през следващото лято, което е с 20 милиона паунда по-малко от преди година.

20-годишният Санчо не е толкова ярък през този сезон като предишния, но ако играчът се представи ярко на Европейското първенство, това ще помогне на Борусия в отстояване на позициите си.

  Сподели
184