Ман Юнайтед поправи головата разлика с 9 гола срещу Светците (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед поправи головата разлика с 9 гола срещу Светците (видео)

Манчестър Юнайтед прие Саутхемптън в срещата от двадесет и втория кръг на английската Висша лига. Днес рано бе изгонен играч на гостите и домакините от "Олд Трафорд" спечелиха с 9:0, като така се изравниха по точки с лидера Манчестър Сити, макар и с два мача повече. По вкарани голове Юнайтед прескочи Ливърпул (46 срещу 43), като Сити има 37 вкарани, но само 13 допсунати, докато Ливърпул има 24, а Юнайтед 27.

След само 2 минути игра Александре Янкевиц бе изгонен за гостите в първия си старт във Висшата лига. Той влезе с бутоните над коляното на МакТоминей и директно напусна игра. Така последва погром във вратата на "светците", който започна в 18-ата минута когато Шоу центрира на втора греда за Уан-Бисака и 1:0.

В 25-ата минута Гринууд от ляво центрира на дузпата за Рашфорд и той вкара за 2:0. В 34-ата минута Рашфорд центрира остро от дясно и Беднарек си вкара автогол в опит да изчисти - 3:0. В 39-ата минута отново Шоу от ляво центрира на главата на Кавани за 4:0. 

На почивката Ван де Бек и Марсиал се появиха на местата на Кавани и Шоу, които Солскяер реши да съхрани. Това обаче развали организацията на домакините и Саутхемптън стигна до гол в 54-ата минута, който бе отменен от ВАР поради засада.

В 69-ата минута Марсиал вкара когато бе намерен в полето от Бруно, овладя добре и мощно стреля през МакКарти за 5:0. В 71-ата минута МакКарти спаси срещу Гринууд и топката попадна на пътя на МакТоминей, който с воле оформи 6:0. Последва и положение на Марсиал сам срещу вратаря, той го прехвърли, но топката премина встрани. В 83-ата минута Марсиал падна в полето срещу Беднарек и това бе отсъдено от Майк Дийн като дузпа, което след 4 минути ВАР преглед доведе и до червен картон за бранителя, а Бруно вкара от бялата точка за 7:0.

Toва и не бе всичко, като в 90-ата минута Уан-Бисака центрира от дясно и Марсиал вкара втория си гол в мача за 8:0. В 93-ата минута Бруно бе намерен от балонно центриране на втора греда и той свали за резервата Дан Джеймс на гол-линията, а уелсецът вкара лесно за 9:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
292