Моуриньо: Тотнъм е опечален


Н. Гавазов

Моуриньо: Тотнъм е опечален

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обясни поражението на своя отбор с 1: 0 от Брайтън с "тъга" и ниско "самочувствие".

След като загубиха талисмана си Хари Кейн в продължение на няколко седмици, "шпорите" показаха доста унил футбол в неделния мач срещу "чайките".  

Тотнъм с нищо не отговори на ранния гол на Леандро Тросар, а Моуриньо признава за наличието на проблеми. Но в същото време Жозе вижда и положителното.

"Претърпяхме само пет поражения в 30 мача, така че можем да разгледаме ситуацията си от различна гледна точка.

Всеки отбор от Висшата лига е имал тези възходи и падения. Разбира се, това е труден момент за нас, предвид резултатите, контузиите и самооценката ни. Отбор с увереност в себе си е много по-добър от отбор с тъга. В дадения момент всички тези проблеми дойдоха един върху друг, но рано или късно те ще отминат.

В края на сезона ще видим как се представихме във Висшата лига и в турнирите за Купите.

Не стартирахме добре и допуснахме гол ... Струва ми се, че отборът е малко тъжен. И когато допуснеш гол в началото на мача, ти ставаш  още по-тъжен и самооценката  ти започва да страда.

През първото полувреме отборът ни изпита трудности. През второто полувреме играхме с напълно различно отношение, показвайки добър дух. Видях, че момчетата наистина се стараят. Разбира се, поражението е неприятно. Разбира се, играта не беше много добре. Но съм с положително впечатление за момчетата ми", заяви Моуриньо.

  Сподели
307