Клоп: Фабиньо няма шанс за Уест Хем


И. Ангелов

Клоп: Фабиньо няма шанс за Уест Хем

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че днес отборът ще играе без Фабиньо в защита. Полузащитникът се превърна в основен играч в отбраната на тима след контузиите на Ван Дайк и Джо Гомез. Той обаче пропусна срещата с Тотнъм поради мускулна травма, която продължава.

"Все още имаме малко надежда, че това не е сериозно. Нямаме финалния резултат защото все още няма скенер, така че ще знаем повече след 3 или 4 часа, надявам се. Няма шанс да играе уикенда".

Клоп бе запитан дали ще опита да закупи защитник преди края на януарския прозорец:

"Не зная, но ще опитаме. Ще е смешно когато всички мислите 'А, Ливърпул просто се чувства добре в тази ситуация, не им пука и не опитват'. Опитваме, но знаете, няма какво да кажа докато не се случи, ще видим. Ситуацията вчера не стана по-лека за нас и ние още искаме да направим правилните неща. Ако е възможно, ще го направим, иначе няма и това е".

За Уест Хем Клоп продължи:

"Аз съм много доволен за Дейвид, честно казано. Той имаше дълга и успешна кариера в Евертън и после моментът бе странен с Манчестър Юнайтед, а след това в другите отбори се питахме 'това ли е правилният момент?' Очакваше се да отиде там и да промени всичко моментално.

"Сега той получи времето и показа отново капацитета си да построи успешен отбор. Ние ще ги срещнем, това е ясно. Позицията в таблицата е едно нещо, но да си трети или четвърти през януари не е най-важното нещо, има по-важни периоди, в които се гледа къде си. Разбира се, ние не сме в тази битка от снощи.

"Борихме се доста в останалите срещи, но последната бе много важна за нас и се надяваме да покажем същото в неделя на терена, това е планът."

  Сподели
346