Солскяер отрече зависимост на отбора от Бруно


И. Ангелов

Солскяер отрече зависимост на отбора от Бруно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отхвърли предположенията, че отборът му разчита прекалено много на Бруно Фернандеш. 26-годишният португалец е основният реализатор на отбора с 11 гола и води по асистенции всички останали със 7 в лигата, като той има още 4 гола и асистенция в Шампионска лига.

"Бруно дойде и помогна на тима, няма съмнение в това. Той пристигна в момент, в който наистина имахме нужда от такъв играч, и Бруно дойде в отбор, който допълва неговите умения успешно. Той дойде в отбор, който му приляга, и той приляга на отбора. Ако играчите наоколо не бягат, Бруно няма да може да подава. А ако Бруно не можеше да подава, те нямаше да се движат.

"Той е част от веригата тук и аз съм сигурен, че Бруно също оценява колегите си и те му помагат в срещите. От ден едно той пристигна и поиска да повлияе на атмосферата, на стила на игра, на екипа. Той е страхотно попълнение. Толкова смирен човек е, работи здраво, и аз мисля, че всички виждат какво прави на терена. Много съм доволен от първата му година и дано това продължи, защото колкото по-високо сме в класирането, толкова повече напрежение ще има над нас и над него защото светлините са върху него, но съм сигурен, че ще се справи с напрежението.

"Той има мнение и е победител. Няма просто да остави срещата да мине и да говори по-късно. Той иска да повлияе там и веднага. Толкова е пламенен за успеха и познава футбола, знае какво говори. Аз мисля, че той гледа всички мачове по телевизията, особено големите. Ако го питате 'Гледа ли онзи мач снощи?', той е гледал всичко. Със сигурност той ще постигне много в кариерата си."

  Сподели
274