Ман Юнайтед предпочел Линдельоф пред Ван Дайк


Н. Гавазов

Ман Юнайтед предпочел Линдельоф пред Ван Дайк

Бившият нападател на Саутхемптън Чарли Остин заяви, че навремето Манчестър Юнайтед е избрал да купи Виктор Линдельоф вместо бившия му съотборник Върджил Ван Дайк.

Ван Дайк си спечели репутацията на най-добрия защитник в света откакто се присъедини към Ливърпул през януари 2018 г., , но само половин година преди този трансфер Юнайтед е обмислял  закупуването на Върджил от Саутхемптън.

Тогава босовете на "червените дяволи" не повярваха на Ван Дейк и в крайна сметка похарчиха 40 милиона паунда, за да привлекат  Линдельоф от Бенфика.

"Спомням си, че в края на кариерата си в Саутхемптън седяхме заедно на пейката по време на пътуване до Челси и го попитах: "Хайде, Върдж, какво става? Манчестър Юнайтед определено искаше да те купи, нали?".

Той ми каза:" Знаеш ли, Чаз, през лятото те избираха между мен и Линдельоф и в крайна сметка купиха Линделоф. Отговорих му: " Шегуваш се!".

Не знам дали някой е знаел за това. Не можех да повярвам. Бях зашеметен. През лятото имаше слухове за неговото преместване в Юнайтед, но те предпочитаха Линдельоф", заяви Остин.

  Сподели
195