Клоп: Направихме много крачки в правилното направление


Н. Гавазов

Клоп: Направихме много крачки в правилното направление

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп смята, че отборът му е на прав път да сложи край на неуспешната си серия.

Ливърпул показва мрачно представяне и резултати през последния месец, не успявайки да спечели  пет поредни мача във Висшата лига.

В неделя "червените"  добавиха към всичко това и отпадане от ФА Къп, губейки с 3: 2 от Манчестър Юнайтед.

Ливърпул не може да преодолее 4-я кръг на турнира в пет от последните шест сезона,  ставайки и първият действащ шампион във Висшата лига, който стартира толкова рано от 2014/15, но Клоп усеща, че нещата започват да се променят.

"Не е това, което искахме, затова сме разочаровани. Не бяхме абсолютно страхотни, но направихме много стъпки в правилната посока.

Виждате, че момчетата наистина искаха да прекъснат лошата серия и да вкарат голове, което е добре. Вкарахме два пъти, което също е добре. Противниците обаче вкараха три пъти и така продължиха.

Въпреки това можем да извлечем положителни резултати от този мач. Видях  много стъпки в правилната посока, което е добре.

Това бе добра подготовка за Тотнъм. Сега ясно знаем над какво трябва да работим. Ако сте в ситуация, която не ви харесва, искате да я промените.

Искаме да променим ситуацията си и за това трябва да предприемем стъпки. Днес ги направихме - не всички, но частично и засега това е нормално", заяви Клоп.  

  Сподели
322