Йозил: Феновете на Арсенал ще останат в сърцето ми


Н. Гавазов

Йозил: Феновете на Арсенал ще останат в сърцето ми

Германският полузащитник Месут Йозил се сбогува с Арсенал.

"Бих искал да благодаря на клуба за това невероятно пътуване от седем години и половина. Подкрепата, която почувствах от отбора и феновете по време на престоя ми тук, бе наистина невероятна и винаги ще съм благодарен за това. Заедно спечелихме трофеи за първи път от много години и създадохме спомени, които ще останат цял ​​живот. Феновете на Арсенал завинаги ще останат в сърцето ми.

Бих искал да благодаря на Еду Гаспар, че помогна да се намери професионално и достойно решение през последните няколко дни и пожелавам на всички в клуба всичко най-добро в усилията им да изведат Арсенал на върха, където трябва да бъде клубът“, заяви  Йозил.

В неделя лондонският клуб официално обяви трансфера на Йозил във Фенербахче.

По-рано медиите съобщиха, че турският клуб ще обяви за подписването на договор с германеца на 25 януари. Очаква се договорът на Йозил да продължи до 2023 г., с възможност за удължаване за още един сезон. Заплатата на играча ще бъде 5 милиона евро годишно.

Йозил игра за Арсенал от 2013 година. През този сезон полузащитникът не бе включен в заявката на лондончани за сезона. Той изигра последния си официален мач през март 2020 г.

  Сподели
139