Клоп: Глупаво е да говорим за титла


Н. Гавазов

Клоп: Глупаво е да говорим за титла

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че в сегашната ситуация би било глупаво да се говори за борба за титлата във Висшата лига.

С притежаването на 71 процента от времето и 27 изстрела, включително шест в очертанията на вратата, Ливърпул претърпя загуба с 1:0 от Бърнли, като това бе първото домашно поражение на "червените" във Висшата лига от април 2017 г.

Освен това шампионите не успяха да отбележат гол в четвърти пореден мач в лигата и Клоп е на мнение, че изобщо не може да се говори за титлата.

"Не побеждаваме в четири мача, току що загубихме от Бърнли - колко глупаво би било да говорим за шампионска надпревара в тази ситуация?

Трябва да печелим мачове. И за това трябва да вкарваме голове. Това не е под съмнение. Трябва да се променяме и подобряваме.

Ако нещо не се получи, трябва да работим по-усилено, за да правим по-често правилните неща и да бъдем по-стабилни.

Не се отнасяме към това като лесно нещо. Не е лесно. Това само показва колко добри и стабилни момчета бяха по-рано и към това никога не трябва да се отнасяш сякаш е даденост.

Сега трябва да обясня на момчетата още по-ясно какво трябва да направим в точните моменти, за да вкарваме отново", заяви Клоп.

  Сподели
157