Клоп: Аз съм виновен


Н. Гавазов

Клоп: Аз съм виновен

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп изрази изненадата си, че отборът му загуби от Бърнли, но в същото време пое  отговорност за поражението.

Без да загуби нито един от предишните си 68 домакински мача от Висшата лига, Ливърпул се препъна в Бърнли в четвъртък вечерта. "Червените"  допуснаха единственото попадение от дузпа в края на срещата.

По този начин Ливърпул не може да вкара гол в четири поредни мача във Висшата лига, което не се е случвало от 21 години. И Клоп смята, че просто не е дал на играчите си правилните инструменти за победата.

"Практически бе невъзможно да загубим този мач, но успяхме. И това бе по моя вина, защото трябваше да се уверя, че момчетата са в правилното настроение, имат правилната увереност и вземат правилните решения.

Имахме много притежание на топката, създадохме някои опасни ситуации, но в момента не с наред нещата с окончателното решение и това е проблем. Доставяйки топката на правилното място, ние не нанасяме удар.

Казах същото нещо миналата седмица. Проблемът е, че нещо не работи и трябва упорито да се стараем и по-добре да вземаме решенията си. Тук няма какво да добавим. Така че загубихме мача.

Винаги съм виновен. Когато нещо се обърка, аз съм виновен. Когато нещо работи, това е благодарение на играчите", заяви Клоп.

  Сподели
593