Кийн: Погба трябваше да вкара на Ливърпул


Н. Гавазов

Кийн: Погба трябваше да вкара на Ливърпул

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн коментира резултата от мача между Ливърпул и Манчестър Юнайтед от 19-ия кръг на Висшата лига. В края на срещата  гостите имаха чудесен шанс да открият резултата, но Пол Погба, стреляйки от близка дистанция, не можа да преодолее противниковия вратар.

"Погба имаше добър шанс. И това личеше от реакцията му. Той се справи отлично с топката, но Боже, трябваше да отбележи! Стреля някъде близо до вратаря, а не в  него. След като обработи така топката, той получи страхотен шанс. Това е много голям шанс за Юнайтед. Ще отбележа и вратаря, той стоеше неподвижно и спаси.

През първите час и половина Манчестър Юнайтед не изглеждаше много добре, игра по-защитно. Но бе ясно, че ще имат шанс. Основното нещо е да ги използвате. Това не означава, че Ливърпул играе слабо, но те загубиха искрата си. Разбира се, смущаващо е, че Погба не вкара.

Похвалихме Пол, критикувахме го. Но в такива моменти човек, който твърди, че е основният играч, трябва да вкара", заяви Кийн.

310