Солскяер: Разстроен съм, искахме да победим


Н. Гавазов

Солскяер: Разстроен съм, искахме да победим

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер определи нулевото равенство с Ливърпул като "пропусната възможност".

През втората половина на неделния мач на "Анфийлд“ хората на Солскяер имаха два отлични шанса да изтръгнат победата, но Алисон спаси Ливърпул и двата пъти.

"Дяволите" обаче запазиха три точки предимство пред "червените"  начело на Висшата лига и сега за Солскяер е важно тимът да спечели  следващия мач.

"Не заслужихме трите точки, защото не играхме достатъчно добре. Не успяхме да наложим играта си, особено през първото полувреме. С напредването на мача се подобрихме и през второто полувреме почувствахме, че можем да грабнем победата. Създадохме два големи шанса за това.

Можем да играем по-добре и знаем това. Играта ни може да бъде по-гъвкава, повече да държим топката. Трябваше много да се защитаваме и губехме топката твърде често. Трябва да подобрим няколко неща.

За да бъда честен, в момента съм разстроен. Предвид последните им травми, вие искате да дойдете тук и да спечелите.

Това равенство ще бъде добър резултат само ако спечелим следващия мач. Това бе пропусната възможност, предвид шансовете, които създадохме, но срещу нас имаше много добър отбор. Разстроен съм, но точката е добре, ако спечелите следващия мач", заяви Солскяер.

  Сподели
208