Моуриньо: Проведохме добър мач


Н. Гавазов

Моуриньо: Проведохме добър мач

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира резултата от мача от 19-я кръг на Висшата лига с Шефилд Юнайтед (3: 1).

"Футболистите на Шефилд обичат да доминират, да създават проблеми на противниците си, постоянно да играят по крилата, но днес успяхме да им попречим да показват футбола си. Високо пресирахме, линията на отбрана бе по-висока от обикновено. Бяхме добри.

За мен идеалният резулта е 4: 0 до почивката, играчите ми реализират  всички положения, които имаме  и по този начин убиват играта. Но съм съгласен, че играхме много добре през първото полувреме. Трябваше да вкараме повече голове през първата половина на мача, Тотнъм напълно доминираше на терена. Направихме обаче много неприятна грешка, за която бяхме наказани с гол, която ги върна към живот. Но точно тогава успяхме да реализираме невероятен момент и отново да получим предимството от два гола. Голът на Н'Домбеле е невероятен.

Не можем постоянно да се лишаваме от победи, като правим елементарни грешки - нещо, което се е случвало много пъти през този сезон. Нищо не можеш да направиш, това се случва на всички. Днес моментът с допуснатия гол е основната грешка в един много добър мач от наша страна", заяви Моуриньо.

Тотнъм събра  33 точки в 18 мача и заема 4-то място в класирането на Висшата лига. Шефилд Юнайтед (5) е на последното, 20-то място.

  Сподели
104