Магуайър: Очакваме да победим


И. Ангелов

Магуайър: Очакваме да победим

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър обяви, че днес той и съотборниците му ще пътуват до "Анфийлд" с очакване за победа над Ливърпул. Англичанинът обяви намеренията на "червените дяволи" да прекратят поредицата от 67 мача у дома без поражение за тима на Юрген Клоп във Висшата лига.

"Да играеш в Манчестър Юнайтед и да играеш без напрежение не са думи от едно изречение. Ние сме най-големият клуб в света, и без значение кой извън клуба говори, ние влизаме във всяка среща единствено искайки победа, защото от нас се очаква, и ние самите очакваме да спечелим.

"Това е манталитетът, който трябва да имаш в тази съблекалня - победа на всяка цена. Това е нещо, което променихме - ние създадохме атмосферата, която имаме сега. Ние поставяме сами себе си под напрежение в по-голяма степен, отколкото някой би могъл да ни постави - не само да печелим срещи, но и трофеи.

"Ние бяхме трети миналата година и стигнахме 4 полуфинала, но ние искаме да се подобрим и трябва да се подобрим. Вижте, ние не сме дори в средата на сезона, така че трябва да задържим това ниво и да надградим над него.

"Аз научих много като капитан на този клуб. На първо и най-важно място, това е огромна чест, но аз съм тук за да печеля мачове и трофеи. Това е моят манталитет, характерът ми - аз пристигнах в Юнайтед да печеля."

  Сподели
138