Фаулър: За Ливърпул е важно да победи Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Фаулър: За Ливърпул е важно да победи Ман Юнайтед

Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър сподели очакванията си от предстоящия мач на  мърсисайдци срещу Манчестър Юнайтед.

"Когато печелиш толкова важни срещи, празнуването  може да отнеме цяла седмица. Сега е много важно за Ливърпул да победи Манчестър Юнайтед, защото те вече са зад "червените дяволи"  в таблицата и едва ли ще искат да изостанат повече.

Мисля, че хората на Юрген Клоп ще започнат неделния мач спокойно и уверено. В момента те не правят невероятни неща на терена, но Ливърпул все още е опасен и играчите знаят, че ако се справят правилно, това веднага ще ги постави в изгодна позиция и ще даде положителен тласък за по-нататъшни мачове.

Очаква ни най-важният мач. Вероятно за Ливърпул тази среща ще означава нещо повече заради ситуацията, в която сега се намират. Лоялен съм към  Ливърпул, така че не се съмнявам, че Ливърпул ще спечели този мач", заяви Фулър.

Манчестър Юнайтед има 36 точки от 17 мача и е едноличен лидер в класирането във Висшата лига. "Червените дяволи"  са с три точки пред Ливърпул (33).

Мачът Ливърпул - Манчестър Юнайтед ще се проведе утре, 17 януари. Началото е в 18:30 часа българско време.

  Сподели
129